Kat

Vi har som andre dyrehandlere i Danmark ikke katte til salg i butikken. Hvis du er interesseret i at købe en kat anbefaler vi opdrættere via hjemmesider.

Foder!

Arion

Vi er forhandler af Arion kattefoder. Alle varianter indeholder taurin for et godt syn og et sundt hjerte. Kostfibre til udvikling af sund tarmflora og stimulering af kattens eget immunforsvar. Vitaminer, mineraler og essentielle fedtsyrer for at fremme sund og pels. Alle produkter er naturlige ingredienser og uden farvestoffer. Kom med i vores rabatordning, hvor du opnår fantastiske rabatter.

Royal Canin

Vi er forhandler af Royal Canin kattefoder. Royal Canin er kendt af de fleste som et foder, man kan stole på og med optimal ernæring. Viden og respekt for kattens fordøjelse er grundlæggende. Vi fører et stort sortiment af Royal Canin.

Calibra Super Premium

Vi er forhandler af Calibra Super Premium. Calibra Super Premium er foder med højt kødindhold og ingen korn (der er ris i, men ingen hvede osv) Foderet er rigt på antioxidanter og vitaminer. Vi fører ikke det fulde sortimentet men kan skaffe de produkter, du måtte ønske.

Alt til din kat!

Hos os finder du et rigtigt godt udvalg i alt tilbehør til din kat. Vi har et super sortiment i kradsebrætter, legetøj, aktiviteter osv. Vi hjælper dig gerne med at finde det allerbedste kattegrus eller det rigtige loppe- og flåtmiddel. Både Thomas og Charlotte har haft katte i rigtig mange år, så vi har god erfaring med de glæder og udfordringer der følger med, når katten bliver en del af familien, så spørg endelig os til råds.

Kontakt os

Bonnie Dyrecenter Esbjerg logo

Download vores app

Velkommen til Bonnie Dyrecenter Danmarks officielle app, der giver dig adgang til vores forskellige stempelkort og aktuelle tilbud.

  • Bonnie Dyrecenter app - billede 1
  • Bonnie Dyrecenter app - billede 2