Kat

ROYAL CANIN

Vi er forhandler af Royal Canin kattefoder. Royal Canin består af 5 uadskillelige, grundlæggende elementer:  Viden og respekt for katte  – Vores engagement i viden og respekt, en vigtig del af Royal Canin´s DNA, er baseret på observation og videnskab. Ernæringsfilosofi – Hele Royal Canin´s ernæringsfilosofi er baseret på næringstoffers nøjagtighed og værdier, som giver optimal ernæring. Sundhedsfordele – Et bedre og længere liv for katte med fuld opmærksomhed, den rette pleje samt skræddersyet ernæring. Kvalitet og fodersikkerhed – Ved at stille endnu større krav kan Royal Canin garantere optimal kvalitet og sporbarhed af hver enkelt produkt helt tilbage til produktionen. Bæredygtig udvikling – People, planet, performance ; Royal Canin har en bæredygtig og ansvarlig plan.
I Bonnie Dyrecenter Esbjerg finder du et stort og varieret udvalg af Royal Canin kattefoder og du kan altid finde de sidste nye kampagner på foder.

HILL´S

Vi er forhandler af Hill´s kattefoder. Hos Hill´s forstår de hvor meget din kat betyder for dig. Det er derfor de arbejder hårdt på at give din kat den bedste ernæringsmæssige pleje, der findes, så de kan sikre at det forhold forbliver godt og sundt. Måske kan det være med til at forklare, hvorfor dyrlæger har mere tillid til Hill´s præcisionsernæring end til noget andet dyrefodermærker, når de skal fodre deres egne katte.

I Bonnie Dyrecenter Esbjerg finder du et godt udvalg af Hill´s kattefoder og du kan altid finde et godt tilbud.

ARION

Vi er forhandler af Arion kattefoder. Alle varianter indeholder taurin for et godt syn og et sundt hjerte. Kostfibre til udvikling af sundt tarmflora og stimulering af kattens eget immunforsvar. Vitaminer, mineraler og essentielle fedtsyrer for at fremme sund og pels. Alle produkter er naturlige ingredienser og uden farvestoffer.

I Bonnie Dyrecenter Esbjerg har vi Danmarks bedste plejeserier til hund.

I Bonnie Dyrecenter Esbjerg har vi to af DK´s bedste plejeserier til kat.
KW har den helt rette sammensætning, således at huden og pelsen bliver holdt i optimal kondition. Produkterne plejer og vedligeholder, så din kat får flot pels, både i hverdagen og til udstilling. Der er mange varianter af shampoo og balsam : Tea tree oil, aloe vera, medicin, brun, sort, hvid, hvalpe, mandelolie, minkolie og mange flere. Alle produkter er lavet til katte med forskellige behov, som for eksempel hudirritationer, lopper, tør hud, mat pels mm. Shampoo´erne går i dybden og medvirker til en sund hud og pels. I serien findes også tårestribefjerner, hold dig væk hund og kat, minkoliespray, pelskur, øjebad, ørerens og meget meget andet.

Vi har for nyligt skiftet hele vores børsteserie ud med Smart serien fra KW. Her får du virkelig kvalitet for alle pengene. Der er alle tænkelige varianter af kamme, sakse og børster og der er faktisk flere nyheder på vej fra KW. Vi har selvfølgelig også verdens bedste underuldskam : FURMINATOR. Den er fuldstændig uovertruffen til at fjerne underuld og kan reducere din kats fældning med op til 80 %….. !

I Bonnie Dyrecenter Esbjerg finder du et rigtig fint udvalg af transportkasser til din kat. Fås i mange forskellige farver og både i plastisk og nylon.

Vi har også et stort udvalg i overdækkede kattebakker med kulfilter, som optager meget af lugten fra gruset. Desuden reducerer du grus udenfor kattebakken, når katten skraber. Vi har naturligvis også almindelige åbne bakker og killingebakker. husk at bruge kattegrus i god kvalitet, det er afgørende for at undgå lugt gener! Se under kat – Kattesand og grus.

I Bonnie Dyrecenter Esbjerg kan du finde følgende mærker, alle i super kvalitet : Dyfo Kattegrus, Vitakraft Compact Ultra, Everclean i tre varianter, Vitakraft Magic Clean, LindoCat, SuperClump, Golden Grey og Golden Odour.

På vores legetøjsreol til katte finder du legetøj med catnip som er alle kattes favorit. Den grønne urt er der ingen der kan modstå og derfor har vi et godt udvalg i netop det. Der er også mus med optræk og mus med mikrochip, som piber bare katten rører ved den. Der er seler og halsbånd, hvis katten skal luftes eller med på camping. Og så er der alt det andet…

Skal katten forkæles lidt så er har vi et ret fornuftigt udvalg i snacks. Vitakraft laver nogle meget spændende varianter, deres nyeste er der 90 % kød i ! Vi har naturligvis også kattegræs og dåsemad og katteparfume ( baldriandråber ) osv.

Mangler missen et sted at sove ? Eller kradser den i møblerne ? Vi har et fornuftigt udvalg i kradsebrætter, både de små og de lidt større. Og hvis du kunne tænke dig noget helt andet, så kan vi sagtens skaffe det. Vi har kataloger med rigtig gode billeder i, så kom ind og kig. Rimeligt udvalg i huler og transport kasser til katten.

Fakta om lopper

Én hun loppe lægger ca 50 mikroskopiske æg om dagen i pelsen på hunden eller katten. Herfra glider æggene ned i hjemmets tæpper, møbler og gulvsprækker, hvor de udvikler sig til nye voksne lopper – og det går STÆRKT !

5 lopper bliver på tre uger til 6000 efterkommere på forskellige udviklingsstadier ( æg, larver, pupper og nye voksne lopper ) når de rette betingelser er til stede : en indendørs temperatur på ca 21 grader og en passende luftfugtighed.

Frontline Combo

består af to aktive stoffer: Fipronil som dræber lopper indenfor 24 timer, efter de er kommet i kontakt med stoffet, og flåter indenfor 48 timer. Methopren som forhindrer udviklingen af loppeæg, larver og pupper. Virker via hudfedtet og går ikke i blodet. Kan anvendes til både hunde og katte fra de er 8 uger gamle og også til drægtige og diegivende dyr.

Advantage

skaber tryghed for dig og dit kæledyr, standser loppebid efter 5 minutter, dræber loppelarver indenfor 20 minutter, forbliver effektiv efter svømning eller kraftig regn, beskytter hunden, katten og hjemmet i 3 – 4 uger. Advantage dræber både voksne lopper og loppelarver.

Program Vet

til kat er flydende og skal gives i nakken. Program Vet hæmmer udviklingen af æg og larver og virker dermed forebyggende på loppeangreb.

Vi har alle 3 slags i Bonnie Dyrecenter Esbjerg og naturligvis V- godkendt. Kom ind og få en fornuftig snak om lopper og flåter.

Kontakt info

Bonnie Dyrecenter Esbjerg
Strandby Kirkevej 138
6705 Esbjerg Ø
CVR: 28842449

Tlf: 75124911
E-mail: esbjerg@bonniedyrecenter.dk

Følg med online

Hos os kommer kærlighed til dyr og vores dyrevenner i første række! Følg os på de sociale medier og lad os give dig indsigt i vores dagligdag

 

Åbningstider

Mandag - Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 09:30 - 13:00