Gnaver

I 2018 fik vi efter en massiv oversvømmelse lavet en helt ny dyreafdeling, så den i dag fremstår virkelig lækker med nye, store bure. Vi har Esbjergs største udvalg i gnavere og du kan altid vælge mellem masser af kaniner, marsvin, hamstere, rotter, mus mm. Kontakt os hvis du vil vide mere om hvad vi har i burene lige nu.

Foder!

Din gnaver skal ha´det allerbedste og det finder du hos os. Vi har flere forskellige mærker, blandt andet Burgess og vores eget mærke Fagmandens. Vi anbefaler at fodre med pelletsfoder og fraråder alle typer af salt-kalk og mineralsten. Vi følger med i den nyeste forskning indenfor ernæring og pleje, og derfor kan du finde alt det rigtige foder og udstyr hos os.

Legetøj, aktivitet og bure!

Når din gnaver er mange timer i sit bur er det vigtigt at buret har en fornuftig størrelse og at der er forskellige aktiviteter. Både for at dyrene har det godt og for at minimere risikoen for uønsket adfærd. Vi har et rigtig godt udvalg i alle typer af gnaverbure og masser af forskelligt legetøj.

Kontakt os

Bonnie Dyrecenter Esbjerg logo

Download vores app

Velkommen til Bonnie Dyrecenter Danmarks officielle app, der giver dig adgang til vores forskellige stempelkort og aktuelle tilbud.

  • Bonnie Dyrecenter app - billede 1
  • Bonnie Dyrecenter app - billede 2