Hund

Vi har som andre dyrehandlere i Danmark ikke hunde til salg i butikken. Hvis du er interesseret i at købe en hund anbefaler vi kenneler og opdrættere via hjemmesider. I butikken kan du alligevel møde en hund. Charlotte har nemlig sin lille shih tzu Lucky Elvis med på arbejde stort set hver dag. Han tager gerne kærligt imod dig når du kommer ind af fordøren, og hvis ikke, så ligger han nok og feder den i frokoststuen. Både Thomas og Charlotte har haft hunde i rigtig mange år, så vi har god erfaring med de glæder og udfordringer der følger med, når hunden bliver en del af familien, så spørg endelig os til råds.

Foder!

Arion

Vi er forhandler af Arion hundefoder. Ved samtlige Arion produkter snakker vi minimum 83 % udnyttelse af foderet. Indeholder mindst 30 % kylling, 30 % lam eller 30 % laks. Ingen tilsatte farve eller smagsstoffer. Altid omega 3 eller omega 6. Foderet er kornfrit (der er ris i, men ingen hvede osv) Kom med i vores rabatordning, hvor du opnår fantastiske rabatter.

Royal Canin

Vi er forhandler af Royal Canin hundefoder. Royal Canin er kendt af de fleste som et foder, man kan stole på og med optimal ernæring. Viden og respekt for hundens fordøjelse er grundlæggende. Vi fører et stort sortiment af Royal Canin.

Kragborg Raafoder

Vi er forhandler af BARF fra Kragborg Raafoder. Et dansk kvalitetsprodukt, udelukkende fra danske, dyrlægekontrollerede slagterier og foder der er produceret med løbende kontrol fra fødevarestyrelsen. Raafoder fungerer også som “tandbørste” til din hund og kat via div. ben, strubehoveder osv. Kragborg

Raafoder et naturligt og næringsrigt foder, som giver en velfungerende hund med flot pels, og er en hurtig og naturlig måde at fodre på. Kort sagt, Kragborg Råfoder er foder med omtanke! I Bonnie Dyrecenter Esbjerg finder du dette unikke foder, som hundene elsker.

Hundetegn!

Det er lovpligtigt at hunde over 4 mdr skal bære hundetegn med ejerens navn, adresse og telefonnummer. Hunden skal bære tegn selvom den er chippet, øremærket eller registreret i Dansk Hunderegister. Du finder omkring 30 forskellige modeller og farver i butikken og med priser fra 99 kr inklusiv gravering.

Alt til din hund!

Vi har et kæmpe sortiment i tilbehør til din hund. Vi hjælper dig gerne med at finde et fint halsbånd, et transportbur, en god shampoo, det rigtige loppemiddel osv.

Kontakt os

Bonnie Dyrecenter Esbjerg logo

Download vores app

Velkommen til Bonnie Dyrecenter Danmarks officielle app, der giver dig adgang til vores forskellige stempelkort og aktuelle tilbud.

  • Bonnie Dyrecenter app - billede 1
  • Bonnie Dyrecenter app - billede 2