Hund

Arion

Vi er forhandler af Arion hundefoder. Ved samtlige Arion produkter snakker vi minimum 83 % udnyttelse af foderet. Indeholder mindst 30 % kylling, 30 % lam eller 30 % laks. Ingen tilsatte farve eller smagsstoffer. Altid omega 3 eller omega 6. Foderet er kornfrit (der er ris i, men ingen hvede osv) Kom med i vores rabatordning, hvor du opnår fantastiske rabatter.

Belcando Mastercraft

Vi er forhandler af Belcando Mastercraft. Det er aldrig set før, et hundefoder med 80 % FRISK KØD. Et produkt hvor du kan skifte smagsvarianter hver dag, hvis du har lyst og uden problemer for hundens fordøjelse.

Normalt anbefaler man, når man skifter mellem foder typer og varianter, at der blandes op med henholdsvis "gammel" foder og det nye foder, og at det sker gradvist over en periode på 4-5 dage for ikke at ødelægge hundens mave.

I dette nye foder MASTERCRAFT - kan du skifte, som du og hunden har lyst til, fra dag til dag, da det blot er kødet som er skiftet og ikke andre vitaminer ect. Fås med kalkun, and, laks, okse eller lam og i tørfoder og topping. Vi har fuldt sortiment af Belcando Mastercraft.

Royal Canin

Vi er forhandler af Royal Canin hundefoder. Royal Canin er kendt af de fleste som et foder, man kan stole på og med optimal ernæring. Viden og respekt for hundens fordøjelse er grundlæggende. Vi fører et stort sortiment af Royal Canin.

Calibra Super Premium

Vi er forhandler af Calibra Super Premium. Calibra Super Premium er foder med højt kødindhold og ingen korn (der er ris i, men ingen hvede osv) Foderet er rigt på antioxidanter og vitaminer. Vi fører ikke det fulde sortimentet men kan skaffe de produkter, du måtte ønske.

Eukanuba

Vi er forhandler af Eukanuba hundefoder. Eukanuba´s filosofi : Skyd aldrig genvej. Gå aldrig på kompromis. Hunde stammer fra kødædere og skal fodres derefter. Derfor bruger de animalsk protein af høj kvalitet, blandt andet kylling og lam som primær proteinkilde. Vi fører ikke det fulde sortimentet men kan skaffe de produkter, du måtte ønske.

Kragborg Raafoder

Vi er forhandler af BARF fra Kragborg Raafoder. Et dansk kvalitetsprodukt, udelukkende fra danske, dyrlægekontrollerede slagterier og foder der er produceret med løbende kontrol fra fødevarestyrelsen. Raafoder fungerer også som “tandbørste” til din hund og kat via div. ben, strubehoveder osv. Kragborg Raafoder et naturligt og næringsrigt foder, som giver en velfungerende hund med flot pels, og er en hurtig og naturlig måde at fodre på. Kort sagt, Kragborg Råfoder er foder med omtanke! I Bonnie Dyrecenter Esbjerg finder du dette unikke foder, som hundene elsker.

I Bonnie Dyrecenter Esbjerg har vi Danmarks bedste plejeserier til hund.

KW har den helt rette sammensætning, således at huden og pelsen bliver holdt i optimal kondition. Produkterne plejer og vedligeholder, så din hund får flot pels, både i hverdagen og til udstilling. Der er mange varianter af shampoo og balsam : Tea tree oil, aloe vera, medicin, brun, sort, hvid, hvalpe, mandelolie, minkolie og mange flere. Alle produkter er lavet til hunde med forskellige behov, som for eksempel hudirritationer, lopper, tør hud, mat pels mm. Shampoo´erne går i dybden og medvirker til en sund hud og pels. I serien findes også tårestribefjerner, forhudsrens, hold dig væk hund og kat, minkoliespray, pelskur, øjebad, ørerens og meget meget andet.

Vi har for nyligt skiftet hele vores børsteserie ud med Smart serien fra KW. Her får du virkelig kvalitet for alle pengene. Der er alle tænkelige varianter af kamme, sakse og børster og der er faktisk flere nyheder på vej fra KW. Vi har selvfølgelig også verdens bedste underuldskam : FURMINATOR. Den er fuldstændig uovertruffen til at fjerne underuld og kan reducere din hunds fældning med op til 80 %….. !

I Bonnie Dyrecenter Esbjerg har vi et stort udvalg af legetøj til din hund. Vi bestræber os på hele tiden at have det sidste nye hjemme. Vi har alt fra pibedyr i plastik og latex, Pet Pocket og aktivitetsbolde til intelligent legetøj, bolde og apportbukke. Udvalget varierer meget, da vi har en del forskellige leverandører og det lige afhænger af hvem der har det sidste nye og prisen osv. Vi køber hovedsageligt vores legetøj hos Akudim, Eldorado og Natural Brande. Du kan i hvert fald ALTID finde noget spændende til din hund.

I vores afdeling med liner, halsbånd og seler finder du et spændende og farverigt sortiment. Også ”diamant” halsbånd. Vi skifter løbende ud med nye farver, men fører selvfølgelig også et fast sortiment. Blandt andet Buster, Trixie og K9. Du finder også stort udvalg af mundkurve, løbetidsbukser, klikkere, hundeposer osv.

I vores afdeling med hundesenge, madrasser og tæpper finder du også huler og bæretasker til små hunde. Der er et ret varieret udvalg, lidt for enhver smag.

På reolen med godbidder og ben er der alle hundens favoritter. Lækre oksehudsben med marvfyld eller små bløde godbidder med fisk og kylling eller Whimzees tandrensende sticks uden kød… Ja der er virkelig mange lækkerier, så kom ind og se om der er noget du ikke kan modstå, og hvis du ikke kan bestemme dig, så tag hunden med ind, for den kan HELT sikkert selv finde favoritterne.

Vores hundetegnsmaskine er i gang mange gange om dagen. Det er lovpligtigt for hunde over 4 mdr at bære tegn. Tegnet skal graveres med ejerens navn, adresse og telefonnummer. Hundens navn er frivillig, men de fleste vælger at få den på. Hunden skal bære tegn selvom den er chippet, øremærket eller registreret i Dansk Hunderegister. Vi har omkring 30 forskellige modeller og farver at vælge mellem og prisen er 80 kr. inkl. gravering. Vi sender også gerne hunde- og kattetegn med posten.

Fakta om lopper

Én hun loppe lægger ca 50 mikroskopiske æg om dagen i pelsen på hunden eller katten. Herfra glider æggene ned i hjemmets tæpper, møbler og gulvsprækker, hvor de udvikler sig til nye voksne lopper – og det går STÆRKT !

5 lopper bliver på tre uger til 6000 efterkommere på forskellige udviklingsstadier ( æg, larver, pupper og nye voksne lopper ) når de rette betingelser er til stede : en indendørs temperatur på ca 21 grader og en passende luftfugtighed.

Bayvantic

beskytter din hund mod flåter, lopper ( og loppelarver ), myg, sandfluer og staldfluer. Bayvantic forhindrer flåter i at bide, afholder lopper fra at bide og dræber dem. Bayvantic dræber også loppelarver, før de udvikler sig til voksne lopper. Forhindrer myg i at stikke. Kan bruges fra hunden er 7 uger gammel og får til alle størrelse hunde. Dryp hunden en gang om måneden for optimal beskyttelse.

Frontline Combo

består af to aktive stoffer: Fipronil som dræber lopper indenfor 24 timer, efter de er kommet i kontakt med stoffet, og flåter indenfor 48 timer. Methopren som forhindrer udviklingen af loppeæg, larver og pupper. Virker via hudfedtet og går ikke i blodet. Kan anvendes til både hunde og katte fra de er 8 uger gamle og også til drægtige og diegivende dyr.

Advantage

skaber tryghed for dig og dit kæledyr, standser loppebid efter 5 minutter, dræber loppelarver indenfor 20 minutter, forbliver effektiv efter svømning eller kraftig regn, beskytter hunden, katten og hjemmet i 3 – 4 uger. Advantage dræber både voksne lopper og loppelarver.

Program Vet

er i tabletform til hunde. Pillen blandes i hundens foder, eller gives direkte i munden en gang om måneden. Gives samtidig med et fuldt måltid. Det aktive stof ( Lufenuron ) hæmmer udviklingen af æg og larver, og virker dermed forebyggende mod loppeangreb.

CAPSTAR

Capstar er en pille som fjerner alle de voksne lopper på hunden indenfor 24 timer- med dokumenteret 100 % effekt. Den er rigtig rar at have “på lager” derhjemme, hvis hunden har været i kontakt med andre hunde med lopper. Giv pillen og loppecirkuset stoppes med det samme.

Vi har alle 6 slags i Bonnie Dyrecenter Esbjerg og naturligvis V- godkendt. Kom ind og få en fornuftig snak om lopper og flåter.

Hunde der ikke er fastspændt i bilen bliver betragtet som løs gods, og udover det kan give store bøder af politiet, er det også livsfarligt for passagerer og hunde! Vi fører alle størrelser af metalbure og plastiktransportkasser, så du kan transportere din hund sikkert. Derudover har vi også sikkerhedsseler til hunden, som passer lige ned i bilens almindelige sikkerhedssele. Kom ind og forhør dig om priser, vi er meget billige med blandt andet metalburene.

Kontakt info

Bonnie Dyrecenter Esbjerg
Strandby Kirkevej 138
6705 Esbjerg Ø
CVR: 28842449

Tlf: 75124911
E-mail: esbjerg@bonniedyrecenter.dk

Følg med online

Hos os kommer kærlighed til dyr og vores dyrevenner i første række! Følg os på de sociale medier og lad os give dig indsigt i vores dagligdag

 

Åbningstider

Mandag - Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 09:30 - 13:00