Fisk

Når man har fisk i akvarium, er det utrolig vigtigt at foderet er af god kvalitet. For billigt foder vil ofte have den konsekvens at vandet bliver grumset og akvariet hurtigt bliver fyldt med alger. I værste fald kan fiskene blive syge og dø. Vi har efterhånden haft en del mærker inde i vores sortiment, men kan konstatere at vores kunder er gladest for foderet fra Tetra. Vi har også vandplejemidler fra EasyLife og HappyLife. Vi er stærke i alt der vedrører akvarie, så spørg os endelig!

Vi er forhandler af Fluval spandpumper. Disse pumper har altid været vores kunders favorit da de altid kører som de skal. Skulle der nu ske noget med din pumpe, er vi meget hurtige med reparation og reservedele, da leverandøren ligger i Esbjerg. Vi har blandt andet Fluval og Eheim indvendige filtre og også de meget billige Trixie filtre. Stort udvalg i luftpumper hvor vi blandt andet har Esbjergs bedste priser på Eheim.

Godt udvalg i trærødder, sten, udvendige baggrunde og figurer. Super udvalg i den flotte plante ø med plads til 180 stk planter fra Tropica.

Vi har et rigtigt godt udvalg af små akvarier. Bland andre 5,5 liter Aquabox (Esbjerg bedste pris !) og 54 liter startersæt fra Eheim i en uovertruffen kvalitet. 54 liter inkl lampe, rør, Eheim filter, Eheim Jæger varmelegeme og termometer for 499 kr. Vi har også et pænt udvalg af lidt større akvarier, blandt andet Akvastabil og Juwel. Kom ind og hør til vores priser eller kontakt os på Facebook.

Hele sommeren igennem kan vi tilbyde guldfisk og andre spændende havedamsfisk. Du kan selvfølgelig også købe foder, filtre og UV hos Bonnie Dyrecenter Esbjerg.

 

Kontakt info

Bonnie Dyrecenter Esbjerg
Strandby Kirkevej 138
6705 Esbjerg Ø
CVR: 28842449

Tlf: 75124911
E-mail: esbjerg@bonniedyrecenter.dk

Følg med online

Hos os kommer kærlighed til dyr og vores dyrevenner i første række! Følg os på de sociale medier og lad os give dig indsigt i vores dagligdag

 

Åbningstider

Mandag - Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 09:30 - 13:00